Trends SS14

Fashion Week is weer achter de rug en dat betekent dat de trends voor spring / summer 2014 weer gecreëerd zijn! Tijd dus om deze voor jou even op een rijtje te zetten, zodat je weer helemaal up-to-date bent!

Trend: Pasteltinten
In het voorjaar (en ook in de zomer) gaan we weer volop kleur zien! Volgens internationale trendwatchers wordt 'een zachte paarskleur met een puntje roze' dé kleur van spring/summer 2014. Maar ook de kleur roze zelf is het komende seizoen volop aanwezig. Oudroze is ook veel te zien zoals in de collectie van Burberry. 

Er is dan ook niks lekkerders voor je outfit dan een heerlijke vrolijke kleur! Dus haal die jas in kleur die je nog hebt hangen uit de kast of vindt het perfecte item bij die gave vintage store en trek 'm aan! Niets meer te vinden? Dan bieden de vroege voorjaarscollecties wellicht een uitkomst. 

Burberry
Burberry
Burberry

Leuke websites om deze trend te shoppen zijn o.a.:

Trend: Bloemenprints
Van bloemboeketten tot bloemenknoppen en bloemblaadjes... De mode voor spring/summer '14 is één en al bloem! Nooit tevoren zagen we zoveel artistieke bloemenprints. Bloemenprints zijn niet meer ouderwets, het worden ware kunstwerken. 

Hou je niet van bloemenprints? Vindt je ze te zoetsappig of te druk? Dan zou je daar dit seizoen nog wel eens op terug kunnen komen! De bloemenprints op de catwalk waren prachtig en inspiratievol. Soms verwerkt in kleine details, dan groot uitvergroot. Soms zien we alleen wat bloemen langs de zoom, soms een boeketje op een schouder. 

Hoe draag je ze? Van top tot teen, gecombineerd met andere (bloemen)prints of met zwart / wit! Bekijk de foto's voor meer inspiratie!






Leuke websites om deze trend te shoppen zijn o.a.:

Trend: Blote buiken
Wat we deze zomer ook veel gaan zien is blote buiken! Niet zoals in die tijd van Britney Spears (wellicht herinner je je de lage-taille-broeken-blote-buiken trend nog) maar met een hogere taille broek. Voor vele van ons wellicht een voordeel aangezien onze 'lovehandles' daarmee binnen boord blijven! Maar train nog wel even lekker die abs in de sportschool en maak je lijf weer lente/zomer ready! Onder deze trend verstaan we geen naveltruitjes maar korte tops die een deel van de buik bloot laten. Hou je niet van korte tops? Dan is het ook trendy om je blouse alleen van boven dicht te knopen en de onderste knopen open te laten. 


Roberto Cavalli
Roberto Cavalli
Roberto Cavalli
Roberto Cavalli

Leuke websites om deze trend te shoppen zijn o.a.:

Trend: Zomerleer
Leer is niet alleen weggelegd voor de winter, maar kan ook prima in de zomer. Dat laten de catwalkshows voor ss14 zien. Hierbij moeten we niet alleen denken aan zwart leer, maar aan leer in de kleuren van het voorjaar / de zomer. 

Mulberry
Blumarine
Versace
Isabel Marant
Blumarine

Leuke websites om deze trend te shoppen zijn o.a.:

Trend: Lichtblauw
Lichtroze was in 2013 zeker een trend, vooral de oversized roze jassen. Ook in 2014 gaat deze trend mee maar nu komt er ook een andere zoete trend om de hoek kijken! Lichtblauw is de kleur die nu gespot wordt bij de bloggers, social media en op de catwalk. 

Lichtblauw is heerlijk zoet en past perfect bij de pasteltrend die we aankomende lente en zomer steeds meer zullen gaan zien. Winkelketens nemen deze trends gelukkig alweer snel over want winkels zoals Zara, Nelly, Asos en River Island hangen alweer vol met lichtblauwe items!

Balmain
Balmain
Versace
Blogger: Negin Mirsalehi

Leuke websites om deze trend te shoppen zijn o.a.:


Have fun shopping!

-XOXO

0 reacties:

Een reactie posten