TREND: Customize your shoes




Ben je toe aan nieuwe schoenen of heb je gewoon zin in een nieuw paar? Kijk eerst eens naar wat er nog in je kast ligt! Voordat je geld gaat uitgeven aan een nieuw paar, kun je ook eens kijken naar de mogelijkheden van je 'oude' paren! Je kunt namelijk veel meer besparen door gewoon bij de hobby winkel wat gave studs, verf, stiften en andere versiersels te halen. Wees eens creatief en... pimp your shoes!

1. All Stars
Pak je oude all stars eens uit de kast en customize ze naar jouw persoonlijke smaak! Gebruik stiften en teken er een mooi design op of (als je niet zo'n goede tekenaar bent) koop wat studs en maak er een stoere sneaker van! 





2. Oude Cowboylaarzen
Heb je nog oude cowboylaarzen en draag je ze niet meer zoveel omdat ze er eigenlijk een beetje afgetrapt uitzien? Tover ze om tot een compleet andere schoen! 

What to do?
- Knip de achterkant van de cowboylaars in tot net boven de enkel
- Vouw de ingeknipte schacht om
- Wikkel er verschillende riempjes, bandjes en andere versieringen omheen zodat de boots een 
échte ibiza look krijgen!

Then... Strut it!



3. Saaie Pumps
Heb je nog een paar effen pumps in de kast staan waarvan je eigenlijk niet eens meer wist dat je ze had? Vernieuw ze weer tot de showstopper van ieder feestje. Smeer ze bijvoorbeeld in met lijm en besprenkel ze daarna met glitters of pailletten! 

Tip: Spray er na afloop wat haarlak overheen zodat ze goed blijven zitten!


4. High Heel Glamour
Zin in more glamour? Maak je muiltjes nóg mooier door ze te voorzien van stenen, bijvoorbeeld net boven de hak, voor die extra finishing touch !




5. Bottoms Up!
Geef je killerheels  meer class door de onderkant te beschilderen of te voorzien van een mooi plaatje! Of verf ze in een gave, opvallende kleur á la Louboutin! Op deze gave website kun je bijvoorbeeld stickers bestellen om erop te plakken en via een handig filmpje krijg je een instructie: http://www.liquidheels.nl/pimp-your-heels/



Have fun pimping!

-XOXO


0 reacties:

Een reactie posten