5x Customize your wardrobe!


Tip 1:
Vervang die saaie knopen van dat eenvoudige jasje of vest en kies voor bijzondere exemplaren! Je kunt in plaats van vervangen ook wat extra knopen aanzetten! Daarmee creëer je een echte creatieve look! 



Tip 2:
Ben je dat oude spijkerjasje nu echt een keer zat geworden en trek je 'm hierdoor niet meer aan? Koop eens wat bleek en go customize! Hang bijvoorbeeld eens de mouwen in de bleek en zie wat een stoer effect dat geeft! Hetzelfde kun je natuurlijk doen met je oude spijkershortje!


Tip 3:
Ben je die paarse blouse nou echt een keer zat omdat je de kleur simpelweg niet meer kunt aanzien? Of wil je gewoon eens wat kleurverandering in je garderobe aanbrengen? Koop eens wat textielverf en wees creatief! Met Dylon textielverf kun je ieder kledingstuk weer helemaal als nieuw maken! Ze hebben ook een ruime keuze aan kleuren dus je zit altijd goed.


Tip 4:
Zoek eens wat oude ritsen of armbandjes op die nooit gebruikt. Hiermee kun je, geloof het of niet, hele gave broches maken! Een broche klinkt misschien ouderwets, maar kan héél hip zijn en een outfit een extra boost geven! Door een oude rits bijvoorbeeld als een bloem op te rollen (zie foto) krijg je een heel stoer effect. Leuk voor op een zwarte blazer! Ook kun je van je oude armbandjes kralen en bedeltjes verzamelen en deze met z'n allen aan een grote veiligheidsspeld rijgen. Geeft een super leuk effect!


Tip 5:
Koop eens wat leuke versieringen en textielstiften en verfraai die saaie basic! Maak eens een merk shirt op jouw creatieve(re) manier na of maak je eigen ontwerp! 


Have fun creating!

-XOXO

0 reacties:

Een reactie posten