Tip: 5x Hoe houdt je je jeans mooi?





De jeans gaat al eeuwen mee maar is nog steeds het populairste kledingstuk ever! Elke vrouw heeft er wel een in haar kast liggen. Logisch, want de jeans is eindeloos te combineren.

Als je dan eindelijk de perfecte jeans hebt gevonden, wil je 'm natuurlijk ook zo mooi mogelijk houden. Maar hoe doe je dat? Wij hebben de 5 ultieme tips om je jeans in perfecte shape te houden!

Tip 1. Was je jeans niet of nauwelijks. Wil je je jeans echt mooi houden? Was 'm dan niet! Wil je hem toch wassen, doe dit dan zo min mogelijk en het eerste half jaar sowieso niet. De wassing van de jeans wordt op deze manier intenser en mooier door het dragen. Ook kan de jeans zich hierdoor goed aanpassen aan je lichaam.

Tip 2. Indien je hem wilt wassen, doe dit dan zo voorzichtig mogelijk! Eventuele vlekken dien je altijd z.s.m. te verwijderen en mocht je je jeans dan toch in de wasmachine willen gooien, doe je jeans dan altijd binnenstebuiten. Kies een temperatuur van 30 graden en gebruik vloeibaar wasmiddel. Gebruik geen wasverzachter want dit zorgt ervoor dat de elasthaan uit je jeans verdwijnt!

Tip 3. Laat je jeans na het wassen uitdrogen aan een waslijn! Na het wassen dien je je jeans zo snel mogelijk uit de wasmachine te halen want anders kunnen er strepen in de stof komen. Hang je jeans te drogen aan een waslijn of rek. Hier wordt de broek wel iets stijver van maar de vorm blijft op deze manier een stuk beter!

Tip 4. Stoom je jeans! Door hem niet te wassen maar te stomen blijft de stof langer mooi. Hang de broek in de badkamer wanneer je een douche neemt. De stoom van het hete water zorgt voor een verfrissing van de broek!

Tip 5. Stop 'm af en toe eens in de vriezer! Ben je overtuigd geraakt en ga je je jeans vanaf nu niet meer wassen? Stop hem dan af en toe eens in de vriezer om bacteriën te doden. Ja het klinkt misschien wat gek maar het helpt écht! Ook vieze geurtjes verdwijnen na een paar uurtjes in de kou.

Enjoy your denim blues!

-XOXO

0 reacties:

Een reactie posten