Musthaves voor jouw figuur!

Rechthoek figuur:
H&M €34,95

Musthave: Jurkje met korte mouw
Hoe het werkt: Je hebt een atletisch, recht figuur en zou graag meer vormen willen. Dan zijn dit soort jurkjes perfect voor jouw figuur! Kies voor jurkjes met grafische prints of een colorblocking print! Dit geeft jouw lijf meer volume!

Musthave: T-shirt met diepe v-hals
Hoe het werkt: Je hebt geen grote borsten nodig om een decolleté te creëren! Een v-hals is hier perfect voor. Draag ook eens een extra diepe v-hals als je zin hebt in een uitdaging! Kies overigens niet voor een strakke top, we willen juist wat volume creëren! 


River Island €45,-


Appel figuur:

Musthave: Jurk met plooien
Hoe het werkt: Met een appel figuur heb je een volslank bovenlichaam. Dit hoef je natuurlijk niet te verbergen maar je kunt wel zorgen voor wat meer taille! Kies voor een mooie jurk die in de taille plooien heeft! Niet te verwarren met ruches, dat creëert juist meer volume!

Musthave: Highwaist broek
Hoe het werkt: Bij het appel figuur hebben we vaak wat meer volume rond de buik en heupen. Door een taille broek te gebruiken brengen we ons lijf wat meer in proportie. Bovendien snijdt het niet en houden we de 'zichtbare vetrolletjes' ver weg!


River Island €18,-


Peren figuur:

Musthave: Broek met prints
Hoe het werkt: Met een peren figuur zijn je schouders smaller dan je heupen. Dit betekent dat je optisch vaak wat bredere heupen hebt. Door broeken met een print te dragen verberg je dit!

Musthave: Strakke tops met een v-hals
Hoe het werkt: Strakke tops met een v-hals benadrukken jouw prachtig, smalle bovenlijf! Door de v-hals lijken we ook nog eens optisch smaller en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen!


Zandloper figuur:

Musthave: Gilet
Hoe het werkt: Met een zandloper figuur heb je vaak wat grotere borsten. Om deze niet altijd de hoofdrol van je outfit te laten spelen kun je kiezen voor een gilet! Een lang, getailleerd gilet is een goede truc om 'de meiden' van een hoofdrol naar een bijrol te verplaatsen. Kies hierbij voor een model dat over je heupen valt en het mooiste is om het gilet open te laten.


H&M €24,95
Musthave: Peplum top
Hoe het werkt: Je hebt een mooi figuur en dat mag gezien worden! Peplum is daarom perfect voor jou. Peplum is hetzelfde als jouw figuur: een smalle taille met volle heupen. Hierdoor benadrukt het dus jouw prachtige vormen. Als je grote borsten hebt, kies dan voor een peplum top met een lage hals (het liefst v-hals), niet hoog aangesloten.



Good luck shopping!

- XOXO

0 reacties:

Een reactie posten